Welkom

Fijn dat je bij mij komt aankloppen. Dat betekent wellicht dat je een tekst of officieel document wilt laten vertalen, graag ondertiteling bij je video hebt, of je tekst wilt laten uitvlooien op onnauwkeurigheden (stijl, grammatica, spelling …). Dat treft, want ik doe het allemaal.

Sociale, culturele en artistieke verenigingen en ngo’s zijn bij mij kind aan huis, ik richt mij tot de woord- en beeldpers en tot commerciële ondernemingen, maar ook als collega-vertaler of privépersoon ben je van harte welkom.

Heldere, foutloze communicatie is belangrijk en bepaalt mee het gezicht van je organisatie of onderneming. Ze maakt deel uit van je visitekaartje. Daarom is het altijd een goed idee om een taalprofessional in de arm te nemen. Zowel je imago als je omzet kan daar alleen maar wel bij varen. Met meer dan twintig jaar ervaring in het vak sta ik garant voor een feilloze, menselijke en persoonlijke invulling van je wensen. Het Groene Boekje en Van Dale zijn mijn leidraden, voor deadlines heb ik het grootste respect.

Hieronder kun je lezen wat ik voor je kan betekenen. Ga gerust even grasduinen.

Contact


Ik sta je graag te woord.

 • Oudewee 68 – 9031 Gent (Drongen)

 • contact@piet-demeulemeester.be

 • 09 231 04 87 of 0477 52 22 15

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2015 Piet De Meulemeester • © Artwork Mónica Villaroel Celsi • Site ontwerp VOORTBEELD.be